Montceramic by Montse Ayala es un projecte creatiu i professional vinculat a la ceràmica amb tres línies principals d’actuació: Peça Seriada, Peça Única i escultòrica i Dissenys per a l'hosteleria..

 

Principalment treballo amb gres , porcellana  i refractari. Totes les meves Peces Seriades estan realitzades amb collage i decorades a mà.

 

 

Pel que fa a la meva creació en peça única, em ve la inspiració d'una peça, la començo a conceptualitzar i la dibuixo. A partir del dibuix, començo a treballar-la i desenvolupar-la per donar-li l'essència d'allò que vull transmetre, fins a obtenir el 

Busco que les meves peces tinguin elegància, funcionalitat i també siguin decoratives. Sempre he buscat amb els meus dissenys donar un toc de minimalisme en la peça en si.resultat final que desitjo.