En tota la meva trajectòria he fet servir totes les tècniques més utilitzades en la ceràmica, com són el modelat, els esmalts, les engalbes, el torn, el colatge, la decoració, etc.

 

Vaig iniciar la meva activitat en la ceràmica l'any 1992, després de fer un curs de professionalització de ceràmica a Barcelona Activa. Durant 4 anys, del 1992 al 1996 vaig estar desenvolupant i perfeccionant el meu coneixement de la ceràmica al taller del Mestre Artesà Jordi Aguadé, on vaig aprendre diferents tècniques que després vaig aplicar en  les meves creacions. Posteriorment, em vaig graduar en Decoració ceràmica a l'Escola la Industrial de Barcelona.

 

L'any 1996 vaig crear el meu taller MonArt Ceràmiques, des d'on vaig crear diferents col·leccions, amb dissenys innovadors i vaig vendre les meves creacions tant a Catalunya com Espanya en botigues, empreses i encàrrecs personalitzats, així com a compradors internacionals (Mèxic, Ecuador, étc.) Vaig participar en diferents accions comercials organitzades pel Centre Català d'Artesania de la Generalitat de Catalunya (Quinzena de l'artesania a El Corte Inglés, boutique de la Maison de la Catalogne, showroom "Disseny català a Copenhague", Mostra Permanent d'Artesania, etc.), tres participacions al Punt6 d'Expohogar i en moltes exposicions col·lectives de l'Associació Ceramistes de Catalunya.

 

Des del 2010 fins ara he estat fent col·laboracions puntuals en diversos tallers de ceràmica, participant en diferents exposicions i donant classes particulars de ceràmica, amb tot tipus de tècniques, com realització de peces amb colatge, modelatge, estec, tipus de decoració diversa (esgrafiat, sota i sobre coberta), diferents maneres d'esmaltar una peça (pistolejat, immersió, pinzell, a la gota, etc.),escultura, iniciació al torn, etc.